Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4h 30 min
Putenbraten à l´orange
2 Std. 15 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 godz.
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15 min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10 min
Coq au vin
2 godz.
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15 min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min