Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de almejas frescas
- 1 cucharada de sal
- 12 langostinos crudos
- 300 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en trozos pequeños
- 5 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 10 - 12 hebras de azafrán
- 350 g de calamares limpios y en trozos pequeños
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 60 g de tomate frito estilo casero
- ½ cucharadita de colorante alimentario
- 1 cucharadita de sal
- 600 g arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1542 kJ / 368 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 664.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideos con costilla y salchichas
50min
Canelones
13 Std. 30 Min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Rape con salsa de carabineros
50min
Calamares rellenos
2 godz.
Paella
1h 10min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Fideuá de mariscos
45 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Paella de marisco
50min