Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de almejas frescas
- 1 cucharada de sal
- 12 langostinos crudos
- 300 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en trozos pequeños
- 5 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 10 - 12 hebras de azafrán
- 350 g de calamares limpios y en trozos pequeños
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 60 g de tomate frito estilo casero
- ½ cucharadita de colorante alimentario
- 1 cucharadita de sal
- 600 g arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1542 kJ / 368 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 664.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 min
Cazuela de fideos con langostinos
40 min
Paella (Cocción de arroz)
55 min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 min
Fideos con costilla y salchichas
50 min
Arroz empurdanés
1 Std.
Fideuá de mariscos
45 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Paella mixta rústica
1 Std.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min
Paella de marisco
50 min