
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de 2-3 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 2 dientes de ajo
- 500 g de patatas chascadas en trozos de aprox. 3 cm
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
-
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos de 2 cm
nebo 150 g de salchichas blancas frescas en trozos de 2 cm - 50 g de arroz de grano redondo
- 900 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(volitelně)
nebo 150 g de corazones de alcachofa congelados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 459 kcal / 1920 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 32.2 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 518.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2hod.
Sopa de ajo
40min
Rancho
1hod.
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Judías blancas a la hortelana
45min
Sopa de ajo con picadillo
40min
Patatas a la riojana
40min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Judías blancas con costillas
45min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2hod. 45min
Pochas a la navarra
40min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1hod.