Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de 2-3 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 2 dientes de ajo
- 500 g de patatas chascadas en trozos de aprox. 3 cm
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
-
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos de 2 cm
nebo 150 g de salchichas blancas frescas en trozos de 2 cm - 50 g de arroz de grano redondo
- 900 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(volitelně)
nebo 150 g de corazones de alcachofa congelados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 518.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso marinero con patatas
45min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Rancho
1h
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20min
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12 Std.
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Pollo guisado con ruibarbo y manzana
1h
Tortilla de bacalao y verduras
30 Min
Patatas mare nostrum
1h
Judías blancas con langostinos y almejas
50 Min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2 godz. 40 min
Lentejas pardinas con compango
2h 50 min