Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de 2-3 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 2 dientes de ajo
- 500 g de patatas chascadas en trozos de aprox. 3 cm
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
-
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos de 2 cm
nebo 150 g de salchichas blancas frescas en trozos de 2 cm - 50 g de arroz de grano redondo
- 900 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(volitelně)
nebo 150 g de corazones de alcachofa congelados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 518.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo guisado con arroz
1h 25min
Judías blancas con chorizo
50min
Patatas guisadas con conejo
50min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Patatas a la riojana
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Garbanzos con oreja
1h 15 min
Fritada con pollo
1h 10min
Rancho
1h
Cardo con almendras
20 min