Espaguetis negros con cebolla roja y gambones

Espaguetis negros con cebolla roja y gambones

4.2 70 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 450 - 500 g de cebolla roja en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 12 gambones crudos enteros
  • 30 g de vino tinto
  • 800 g de caldo de pescado
  • 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de espaguetis negros partidos por la mitad
  • 50 g de queso parmesano en lascas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 720.3 mg
Protein 15.7 g
Kalorie 2692 kJ / 644 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...