Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de almejas frescas
- 2 cucharadas de sal gorda
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco
- 40 g de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de sal
- 15 g de harina de trigo
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 yemas de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1157 kJ / 276 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 2913.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ñoquis a la carbonara
15min
Hojaldre de chocolate y avellanas
2h
Popietas de lenguado y gambón
45min
Rape con salsa de carabineros
50min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Solomillo de ternera al queso Picón Bejes-Tresviso
20 min
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35 Min
Chipirones rellenos con salsa al azafrán
1h 30min
Gambas al ajillo
15min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min