Kompatibilní verze
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 limão, só o sumo
- 4 - 6 postas de garoupa (800 g aprox.)
- 200 g farinha de mandioca de musseque
- 240 g cebola cortada em pedaços
- 450 g tomate em pedaços
- 40 g óleo de palma
- 800 g água
- 200 g peixe seco demolhado
- 400 g batata-doce cortada em rodelas
- 400 g mandioca cortada em rodelas
- 2 bananas cortadas em rodelas (240 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 24577.6 kJ / 5874.2 kcal
- Protein
- 1115 g
- Sacharidy
- 129.3 g
- Tuk
- 68.5 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 3697 mg
Alternativní recepty
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10h
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11u. 40min
Salada de rabanete e cenoura com coentros -TM5
Nenhuma avaliação
Flans de tupinambo e molho de salsa
40min
Limoncello
48h
Calulu de peixe
40min
Manteiga sem sal
15 Min
Jelly shots de papaia
10min
Chutney de ameixa
55min
Gelatinas de fruta
5h 15min
Caldeirada de bacalhau
40min
Ketchup
1sa 10 dk