Kompatibilní verze
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 limão, só o sumo
- 4 - 6 postas de garoupa (800 g aprox.)
- 200 g farinha de mandioca de musseque
- 240 g cebola cortada em pedaços
- 450 g tomate em pedaços
- 40 g óleo de palma
- 800 g água
- 200 g peixe seco demolhado
- 400 g batata-doce cortada em rodelas
- 400 g mandioca cortada em rodelas
- 2 bananas cortadas em rodelas (240 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 24577.6 kJ / 5874.2 kcal
- Protein
- 1115 g
- Sacharidy
- 129.3 g
- Tuk
- 68.5 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 3697 mg
Alternativní recepty
Muamba de ginguba com galinha e funje de milho
1 godz. 10 min
Pasta de caril amarela
25min
Calulu de peixe
40min
Feijoada
1 godz. 10 min
Caldeirada de cabrito
2 Std. 50 Min
Creme de tamboril e camarão
1h
M'boa com xima - Estufado de folha de abóbora com camarão
50 Min
Arroz Mediterrânico
50 Min
Cachupa
24hod.
Caril de frango à moçambicana
35min
Feijão de óleo de palma
20min
Muamba de galinha com funje
50 Min