Kompatibilní verze
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 limão, só o sumo
- 4 - 6 postas de garoupa (800 g aprox.)
- 200 g farinha de mandioca de musseque
- 240 g cebola cortada em pedaços
- 450 g tomate em pedaços
- 40 g óleo de palma
- 800 g água
- 200 g peixe seco demolhado
- 400 g batata-doce cortada em rodelas
- 400 g mandioca cortada em rodelas
- 2 bananas cortadas em rodelas (240 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 24577.6 kJ / 5874.2 kcal
- Protein
- 1115 g
- Sacharidy
- 129.3 g
- Tuk
- 68.5 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 3697 mg
Alternativní recepty
Chamuças
1h 30min
M'boa com xima - Estufado de folha de abóbora com camarão
50min
Canja fresca de Natal
1h 15 min
Salada de trigo sarraceno e queijo de cabra assado
Žádné hodnocení
Ponche de fruta com rum jamaicano
15min
Salada de legumes com bolinhas de queijo
45min
Canja da ceia
50min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30min
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1h 40min
Caril de frango Cape Malay
1h
Muamba de ginguba com galinha e funje de milho
1h 10min
Muamba de galinha com funje
50min