Macarons chocolat-framboise

Macarons chocolat-framboise

3.7 65 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 27hod. 45min.
30 pièces

Suroviny

La ganache chocolat-framboise
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 150 g de framboises surgelées préalablement décongelées
  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Les macarons
  • 130 g de sucre glace
  • 150 g de poudre d'amande
  • 10 g de cacao en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 10.5 mg
Protein 2.3 g
Kalorie 556.7 kJ / 133.2 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 13.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...