Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache chocolat-framboise
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Les macarons
- 130 g de sucre glace
- 150 g de poudre d'amande
- 10 g de cacao en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 556.7 kJ / 133.2 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 10.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringues fantômes
3h 30min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Macarons à la fraise
2h 30min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Macarons à la vanille
3h
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Macarons au café
24 Std.
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Macarons au citron
12h
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Macarons au chocolat
24 Std.