Macarons chocolat-framboise
TM6 TM5

Macarons chocolat-framboise

3.7 (61 hodnocení)

Suroviny

La ganache chocolat-framboise

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 150 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
  • 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.

Les macarons

  • 130 g de sucre glace
  • 150 g de poudre d'amande
  • 10 g de cacao en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre

Nutriční hodnoty
na 1 pièce
Kalorie
556.7 kJ / 133.2 kcal
Protein
2.3 g
Sacharidy
13.1 g
Tuk
7.8 g
Nasycený tuk
3.5 g
Vláknina
1.7 g
Sodík
10.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty