Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache chocolat-framboise
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Les macarons
- 130 g de sucre glace
- 150 g de poudre d'amande
- 10 g de cacao en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 556.7 kJ / 133.2 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 10.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons saveur mojito
26u. 30min
Paris-brest
3h 10 min.
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Macarons au citron
12 godz.
Macarons au café
24h
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Macarons à la vanille
3 Std.
Macarons au chocolat
24h
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min