
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache chocolat-framboise
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de framboises surgelées préalablement décongelées
- 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Les macarons
- 130 g de sucre glace
- 150 g de poudre d'amande
- 10 g de cacao en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 133.2 kcal / 556.7 kJ
- Protein
- 2.3 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Sodík
- 10.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entremets chocolat, insert framboise
17hod.
Crème pâtissière XXL
15min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5hod. 10min
Gâteau mousse au praliné
13hod.
Macarons au café
24hod.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3hod. 30min
Macarons à la vanille
3hod.
Paris-brest
3hod. 10min
Macarons coco-chocolat blanc
5hod. 5min
Eclair au chocolat
1hod. 15min
Mille-feuille classique à la vanille
7hod. 10min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2hod. 45min