Kompatibilní verze
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre
- 300 g de poitrine de veau (flanchet), coupée en morceaux
- 300 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux
- 1 cuisse de poulet, avec os et peau
- 1 râble de lapin
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc
- 300 g de bouillon de légumes reconstitué
- 5 baies de genièvre
- 100 g de bière brune
- 1 sachet de gelée au madère (48 g env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1831 kJ / 439 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1872.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Rillettes de lapin
12 Std.
Pâté périgourdin
48 Std.
Matelote de poisson au Riesling
13 Std.
Pâté de lapin
2h 35 min.
Pâté de campagne
48 Std.
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Beurre d'escargot
10 Min
Sauce piquante
35 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min