Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite para engrasar
- 120 g de cebolla en trozos
- 600 g de filetes de merluza fresca en trozos
- 1 huevo
- 30 g de azúcar
- 3 g de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de sémola
- pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 15 rebanadas
- Kalorie
- 4432.4 kJ / 1059.4 kcal
- Protein
- 124.7 g
- Sacharidy
- 116.6 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 1562.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55 min
Leicaj
50 min
Bollitos para la cena
1u. 40min
Jalá
2h
Soufflé de calabaza
1 Std.
Galletitas de parmesano y romero
25 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Muffins de zucchini y queso
40 min
Licuado de banana y dulce de leche
5 Min
Budín de naranja
1 Std.
Knishes de Papa y Varenikes
1h 30min