Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 hojas de albahaca fresca
- 1 - 2 pellizcos de orégano seco
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de agua
-
180
g de chauchas frescas redondas, en mitades
nebo 180 g de chauchas frescas planas, en mitades - ½ cucharadita de sal
- 150 g de quinoa en grano lavada
- 100 g de tomate en dados (2 cm)
- 50 g de aceitunas negras sin carozo en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 712.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Pescado blanco con salsa de puerros y papas
1 Std.
Tarta Pascualina
1h 30min
Soufflé de acelga y queso
35 min
Quiche de zapallito italiano
1h 10 min
Ragú de Pollo con Polenta
45 min
Hummus de remolacha
Žádné hodnocení
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Budín de naranja
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1u. 40min