Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 100 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 2 - 3 dientes de ajo en trozos
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 200 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
- 1000 g de manitas de cerdo (cortadas por la mitad a lo largo y después en dos)
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 400.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Callos a la madrileña
1h 50 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min
Costillas de cerdo agridulces
45 Min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Pollo a la catalana
55min
Callos a la asturiana
1 Std. 20 Min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 Std.