Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 100 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 2 - 3 dientes de ajo en trozos
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 200 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
- 1000 g de manitas de cerdo (cortadas por la mitad a lo largo y después en dos)
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 400.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo a la catalana
55 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Garbanzos con oreja
1h 15 min
Conejo al ajillo con setas
40 min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Callos a la madrileña
1u. 50min
Callos a la asturiana
1h 20 min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min