Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero (vedere consigli)
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 250 g di burro a tocchetti a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9916.1 kJ / 2370 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 150.8 g
- Tuk
- 185.4 g
- Nasycený tuk
- 112.9 g
- Sodík
- 412 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta choux
2h
Bignè con crema pasticcera
3h
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Glassa di zucchero
10 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema chiboust
1 Std.
Crema diplomatica
30 Min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.