Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero (vedere consigli)
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 250 g di burro a tocchetti a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9916.1 kJ / 2370 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 150.8 g
- Tuk
- 185.4 g
- Nasycený tuk
- 112.9 g
- Sodík
- 412 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Pan di Spagna
1h
Torta Diplomatica
3h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Crema chiboust
1h
Cigni alla crema diplomatica
2h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Crema diplomatica
30 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min