Kompatibilní verze
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g broa de milho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo esparguete preto
- 2 dentes de alho
- 100 g caju
- 50 g passas de uva
- 40 g filetes de anchova, em óleo
- 150 g vinho tinto
- 100 g polpa de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2762.7 kJ / 660.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 93.3 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 828.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 min
Filetes de peixe com batata gratinada - TM5
1 Std. 10 Min
Cuscuz com legumes à valenciana
35min
Copinhos vegan de gelado de manteiga de amendoim e banana
6h 30 min
Buddha bowl com tempeh e molho de amendoim
1 Std.
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2 godz. 30 min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45 Min
Grão-de-bico com chouriço e espinafres
25 min
Fettucine de limão e lentilhas
40 Min
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30 min