Kompatibilní verze
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g broa de milho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo esparguete preto
- 2 dentes de alho
- 100 g caju
- 50 g passas de uva
- 40 g filetes de anchova, em óleo
- 150 g vinho tinto
- 100 g polpa de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2762.7 kJ / 660.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 93.3 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 828.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1 Std. 10 Min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min
Salada de frango e abacate
25 min
Bolachas de parmesão com erva-doce e piripíri
1 Std. 25 Min
Bulgur com frango e espargos
35 Min
Creme cor de laranja
50 Min
Mojito de cerveja
5 Min
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1 Std.
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1 Std.
Baguetes com pasta de atum
30min