Kompatibilní verze
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g broa de milho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo esparguete preto
- 2 dentes de alho
- 100 g caju
- 50 g passas de uva
- 40 g filetes de anchova, em óleo
- 150 g vinho tinto
- 100 g polpa de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2762.7 kJ / 660.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 93.3 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 828.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettucine de limão e lentilhas
40min
Conchas com azeitonas e pão ralado com anchovas
45min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Massa gratinada com almôndegas e molho de queijo vegan
1h 30min
Pudim de bolo-rei
1h
Cuscuz mediterrânico
10 min
Gnocchi com curgete - TM5
Žádné hodnocení
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1h 15 min
Rolo de omelete com recheio de requeijão e hortelã
30min
Piza branca de Inverno
1h 25min
Tarte de sardinha em conserva
45min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 Min