Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 10 g manjericão
- 40 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 135 g cenoura cortada em pedaços
- 35 g aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 260 g tomate em pedaços
- 250 g feijão encarnado cozido escorrido
- 850 g água
- 65 g curgete cortada em cubos
- 100 g batata cortada em cubos
- 65 g acelga cortada em juliana
- 65 g massa tipo cotovelinhos
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pé de tomilho, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40 Min
Sopa de tomate com grão, lentilhas e coentros
40 Min
Sopa de feijão branco e tomate
30 Min
Misturas
1 Std.
Sopa marroquina de cenoura
40 Min
Sopa de feijão-frade e agrião
30 Min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 Min
Sopa de tomate com feijão
40 Min
Creme de feijão-branco com espinafres
30 Min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1 Std.
Sopa de grão com espinafres
40 Min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 Min