Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 25.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4 Std. 15 Min
Torta mimosa
1h 5 min.
Profiteroles al limone
1h 45min
Pasta choux
2 Std.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Profiterole bianco
3h 15min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min