Zařízení & příslušenství
Rajčatovo-smetanová pěna
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje plus na vymazání
-
80 gramů cibule na čtvrtky
-
2 stroužky česneku
-
400 gramů rajčatového protlaku
-
1 polévková lžíce balzamikového octa
-
1 polévková lžíce cukru
-
3 vejce
-
1 polévková lžíce zakysané smetany
-
½ čajové lžičky soli podle chuti
-
1 špetka čerstvě umletého pepře podle chuti
-
700 gramů vody
-
1 snítka čerstvé bazalky jen lístky, nasekané
-
olivový olej ve spreji na zastříknutí
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
476 mg
Protein
7 g
Kalorie
609 kJ /
145 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Limetkovo-citrónová limonáda
5min.
Uzly se slaninou a cibulí
1hod.
Espresso tonic
5min.
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30min.
Japonská majonéza (kewpie)
15min.
Pistáciové cupcaky
40min.
Tzatziki
20min.
Aïoli
5min.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min.
Hříbkové rizoto
35min.
Rýže s kuřetem a žampióny
55min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.