Zařízení & příslušenství
Rajčatovo-smetanová pěna
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje plus na vymazání
-
80 gramů cibule na čtvrtky
-
2 stroužky česneku
-
400 gramů rajčatového protlaku
-
1 polévková lžíce balzamikového octa
-
1 polévková lžíce cukru
-
3 vejce
-
1 polévková lžíce zakysané smetany
-
½ čajové lžičky soli podle chuti
-
1 špetka čerstvě umletého pepře podle chuti
-
700 gramů vody
-
1 snítka čerstvé bazalky jen lístky, nasekané
-
olivový olej ve spreji na zastříknutí
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
476 mg
Protein
7 g
Kalorie
609 kJ /
145 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Borůvkové mojito
10min.
San Francisco (nealkoholický koktejl)
15min.
Pórkovo-sýrový koláč
1hod. 5min.
Restovaná jablka (400 gramů)
15min.
Máslo s medvědím česnekem
Žádné hodnocení
Galette s ratatouille pro TM6
1hod. 30min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1hod.
Risottata s lososem a houbami
45min.
Bramborová tortilla se sýrem a slaninou
50min.
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Anglické muffiny
1hod. 30min.