Zařízení & příslušenství
Losos na fenyklu
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
450 gramů filetů z lososa, čerstvých na větší kousky
-
6 čajových lžiček olivového oleje plus navíc na vymazání
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
1 fenykl malý
-
3 cherry rajčátka napůl
-
6 lístků hladkolisté petržele
-
700 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
302 mg
Protein
15 g
Kalorie
774 kJ /
184 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Polévka oranžová z dýně
35min.
Hamburgery s pomalu vařeným vepřovým masem v barbecue omáčce
4hod. 50min.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min.
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Žádné hodnocení
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49hod. 5min.
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min.
Medovo-fíková zmrzlina s kozím sýrem
13hod.
Zeleninová polévka a kuře Hainan s rýží a vaječnou omeletkou v páře
Žádné hodnocení
Bigos
1hod. 30min.
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min.
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.