Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de puerro en trozos (5 cm)
- 70 g de mantequilla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de chalotas en mitades
- 180 g de patata en trozos (3 cm)
- 50 g de vino blanco
- 550 g de caldo de verduras
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 150 g de pasta corta seca
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 7878.4 kJ / 1883 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 217.3 g
- Tuk
- 97.6 g
- Nasycený tuk
- 59.5 g
- Vláknina
- 18.2 g
- Sodík
- 244.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ñoquis a la carbonara
15min
Crema de guisantes a la menta
20min
Gazpacho de frambuesas
10 min
Crema de calabaza con raviolis
35min
Sopa de patata al curry
45min
Crema San Germán
40min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de guisantes
30min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min