Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl und mehr zum Einfetten, Braten und Beträufeln
- 500 g Auberginen, in Scheiben (1-2 cm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 80 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 10 g Tomatenmark
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 geh. TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ¾ TL Zucker
- 500 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Streifen (2 cm breit)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1948 kJ / 466 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tandoori-Pizza
1 Std. 45 Min
Hackfleischschnecken
1h
Auberginen-Zucchini-Auflauf mit Hackfleisch
1h 15min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Auberginen-Schnitzel-Chili
1 Std. 10 Min
Tomaten-Thunfisch-Auflauf
1h
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50 min
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1h