Kompatibilní verze
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů sušených těstovin, typu linguine
- 200 gramů špenátových listů, mražených, rozmrazených a zbavených vody (viz Tip)
- sůl, na ochucení
- mletý bílý pepř na ochucení
- muškátový oříšek, mletý, na ochucení
- 2 filety candáta s kůží (à 125 gramů)
- citrónová šťáva, na ochucení
- 50 gramů šalotky, napůl
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů vody
- 80 gramů suchého bílého vína
- 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 5 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů másla, studeného, na kousky
- 15 gramů mandlí, blanšírovaných, nasekaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3310 kJ / 790 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Králík na špenátovém lůžku
1h 10 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20 min
Kuřecí plátky s cuketou
50 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5 min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min