
Kompatibilní verze
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů sušených těstovin, typu linguine
- 200 gramů špenátových listů, mražených, rozmrazených a zbavených vody (viz Tip)
- sůl, na ochucení
- mletý bílý pepř na ochucení
- muškátový oříšek, mletý, na ochucení
- 2 filety candáta s kůží (à 125 gramů)
- citrónová šťáva, na ochucení
- 50 gramů šalotky, napůl
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů vody
- 80 gramů suchého bílého vína
- 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 5 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů másla, studeného, na kousky
- 15 gramů mandlí, blanšírovaných, nasekaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3310 kJ / 790 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Tuňák s bramborem po baskicku
30min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min
Slávky alla Medoc
50min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Penne se slávkami
Žádné hodnocení
1hod. 5min