Zařízení & příslušenství
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porce
Suroviny
-
150 gramů sušených těstovin, typu linguine
-
200 gramů špenátových listů, mražených rozmrazených a zbavených vody (viz Tip)
-
sůl na ochucení
-
mletý bílý pepř na ochucení
-
muškátový oříšek, mletý na ochucení
-
2 filety candáta s kůží (à 125 gramů)
-
citrónová šťáva na ochucení
-
50 gramů šalotky napůl
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů vody
-
80 gramů suchého bílého vína
-
1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
5 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
50 gramů crème fraîche
-
50 gramů másla studeného, na kousky
-
15 gramů mandlí blanšírovaných, nasekaných
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42 g
Kalorie
3310 kJ /
790 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
9 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Láska jako trám
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Mušle à la marinière
Žádné hodnocení
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1hod. 40min.
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1hod. 35min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.