Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
TM5 TM6

Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc

Suroviny

  • 150 gramů sušených těstovin, typu linguine
  • 200 gramů špenátových listů, mražených, rozmrazených a zbavených vody (viz Tip)
  • sůl, na ochucení
  • mletý bílý pepř na ochucení
  • muškátový oříšek, mletý, na ochucení
  • 2 filety candáta s kůží (à 125 gramů)
  • citrónová šťáva, na ochucení
  • 50 gramů šalotky, napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 200 gramů vody
  • 80 gramů suchého bílého vína
  • 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 5 gramů citrónové šťávy
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
  • 50 gramů crème fraîche
  • 50 gramů másla, studeného, na kousky
  • 15 gramů mandlí, blanšírovaných, nasekaných

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3310 kJ / 790 kcal
Protein
42 g
Sacharidy
63 g
Tuk
36 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Nejsou připojeny žádné řetězce.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše