Zařízení & příslušenství
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 porce
Suroviny
-
50 gramů pórku na kousky
-
2 - 3 stroužky česneku napůl
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji okapaných, na proužky
-
20 gramů oleje (např. z okapaných rajčat)
-
500 gramů cherry rajčat
-
60 gramů amarantových zrn
-
500 gramů vody
-
1 - 2 čajové lžičky oregana, sušeného
-
½ čajové lžičky chilli, sušeného
-
1 čajová lžička soli
-
50 gramů oliv, pez pecek napůl
-
100 - 150 gramů sýra feta
-
4 - 5 stonků směsi bylinek, čerstvých otrhaných lístků
-
200 gramů těstovin, typu penne rigate (doba vaření 11 minut)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
22 g
Kalorie
2481 kJ /
592 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny z jednoho hrnce...
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min.
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40min.
Špagety alla Norma
1hod. 30min.
Plněná hruška vařená v páře (bez lepku)
40min.
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min.
Pikantní sicilské špagety
30min.
Penne se slaninou a zeleninou
35min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Špagety all'Amatriciana
30min.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min.