Kompatibilní verze
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 250 g de boulgour
- 600 g de patates douces, coupées en gros cubes
- 1 c. à café bombée de paprika
- 1 filet d'huile d'olive
- 300 g de chou-fleur, en morceaux
- 2 yaourts nature (250 g)
- 2 c. à soupe bombées de tahini (purée de sésame)
- du sel
- du poivre moulu
- 2 portions de pousses d'épinards (2 grosses poignées)
- ½ grenade, égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2301 kJ / 545 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Bowl de légumes tout vert
50 Min
Poke bowl
30 Min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24h
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 λεπτ.
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 Min
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1 Std. 45 Min
Riz aux légumes et tofu fumé
30 Min
Curry végétarien
45min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 λεπτ.