Kompatibilní verze
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 250 g de boulgour
- 600 g de patates douces, coupées en gros cubes
- 1 c. à café bombée de paprika
- 1 filet d'huile d'olive
- 300 g de chou-fleur, en morceaux
- 2 yaourts nature (250 g)
- 2 c. à soupe bombées de tahini (purée de sésame)
- du sel
- du poivre moulu
- 2 portions de pousses d'épinards (2 grosses poignées)
- ½ grenade, égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2301 kJ / 545 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45min
Poke bowl
30min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1 Std. 15 Min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24u. 45min
Bowl de légumes tout vert
50min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 Min
Biryani aux légumes et aux fruits secs
35min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min