Kompatibilní verze
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 250 g de boulgour
- 600 g de patates douces, coupées en gros cubes
- 1 c. à café bombée de paprika
- 1 filet d'huile d'olive
- 300 g de chou-fleur, en morceaux
- 2 yaourts nature (250 g)
- 2 c. à soupe bombées de tahini (purée de sésame)
- du sel
- du poivre moulu
- 2 portions de pousses d'épinards (2 grosses poignées)
- ½ grenade, égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2301 kJ / 545 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Poke bowl
30 min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 Min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1h
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45 min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Curry végétarien
45 min
Salade inca
50 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 Std. 45 Min