Kompatibilní verze
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de raisins secs sultanines
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon rouge
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 1000 g d'eau
- 100 g de quinoa rouge
- 100 g de quinoa blanc
- 300 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- 150 g de feta, coupée en cubes
- 150 g de raisins blancs, coupés en deux
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1u. 5min
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40 Min
Buddha bowl au saumon fumé
35 Min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40 Min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min.
Taboulé de quinoa exotique aux crevettes
45 min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45 min
Salade de quinoa aux pêches et mozzarella
30 Min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25 min.
Salade détox
10 min
Salade de saumon aux légumes, quinoa et feta
50 min.