Kompatibilní verze
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de raisins secs sultanines
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon rouge
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 1000 g d'eau
- 100 g de quinoa rouge
- 100 g de quinoa blanc
- 300 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- 150 g de feta, coupée en cubes
- 150 g de raisins blancs, coupés en deux
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1h 5min
Salade détox
10min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35min
Poulet à la menthe, légumes et fraises
50 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 Min
Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise
15min
Salade de poulet, avocat et ananas grillé
40min
Salade de quinoa aux pêches et mozzarella
30min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25min
Salade de courgette, tomate séchée et feta
45 Min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1 Std. 45 Min