Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, klein
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 15 g Zitronensaft
- 5 g Agavendicksaft
- 40 g Olivenöl
- 700 g Wasser
- 180 g grüne Bohnen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- 150 g Quinoa
- 100 g Tomaten, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1 godz. 45 min
Hirse-Brokkoli-Salat
1h
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Quinoa-Tabouleh
40 min