Zařízení & příslušenství
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 porcí
Suroviny
Kadeřávkové pesto
-
50 gramů loupaných vlašských ořechů
-
80 gramů hlávkového zelí, bez košťálu, nahrubo nasekaného80 gramů kadeřávku bez košťálu, nahrubo nasekaného
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
25 gramů lístků bazalky (1 velká hrst)
-
70 gramů olivového oleje
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 - 2 stroužky česneku podle chuti
-
2 polévkové lžíce bílého vinného octa
Risoni salát
-
1200 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
350 gramů těstovinové rýže risoni
-
300 gramů cherry rajčat
-
1 žlutá paprika (cca 200 gramů)
-
300 gramů mozzarelly300 gramů malých mozzarellových kuliček
-
80 - 100 gramů rukoly
-
10 gramů loupaných vlašských ořechů na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
18 g
Kalorie
1972 kJ /
471 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty, co zasytí
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Tabouleh s boby
50min.
Tandoori
5min.
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20min.
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Dal makhani
13hod. 20min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Palak Paneer
45min.
Zapečená brokolice s rukolovým pestem a pečeným citrónem v řeckém stylu
30min.