Risoni salát s kadeřávkovým pestem
TM5

Risoni salát s kadeřávkovým pestem

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Kadeřávkové pesto

  • 50 gramů loupaných vlašských ořechů
  • 80 gramů kadeřávku, bez košťálu, nahrubo nasekaného
    nebo 80 gramů hlávkového zelí, bez košťálu, nahrubo nasekaného
  • 30 gramů parmazánu, na kousky
  • 25 gramů lístků bazalky (1 velká hrst)
  • 1 - 2 stroužky česneku, podle chuti
  • 70 gramů olivového oleje
  • 2 polévkové lžíce bílého vinného octa
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Risoni salát

  • 1200 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 350 gramů těstovinové rýže risoni
  • 300 gramů cherry rajčat
  • 1 žlutá paprika (cca 200 gramů)
  • 300 gramů malých mozzarellových kuliček
    nebo 300 gramů mozzarelly, na kousky
  • 80 - 100 gramů rukoly
  • 10 gramů loupaných vlašských ořechů na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1972 kJ / 471 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
36 g
Tuk
29 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty