Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kadeřávkové pesto
- 50 gramů loupaných vlašských ořechů
-
80
gramů kadeřávku, bez košťálu, nahrubo nasekaného
nebo 80 gramů hlávkového zelí, bez košťálu, nahrubo nasekaného - 30 gramů parmazánu, na kousky
- 25 gramů lístků bazalky (1 velká hrst)
- 1 - 2 stroužky česneku, podle chuti
- 70 gramů olivového oleje
- 2 polévkové lžíce bílého vinného octa
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Risoni salát
- 1200 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 350 gramů těstovinové rýže risoni
- 300 gramů cherry rajčat
- 1 žlutá paprika (cca 200 gramů)
-
300
gramů malých mozzarellových kuliček
nebo 300 gramů mozzarelly, na kousky - 80 - 100 gramů rukoly
- 10 gramů loupaných vlašských ořechů na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1972 kJ / 471 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55 Min
Mrkvové RAW špagety s avokádovým pestem
15 分钟
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 Std.
Kokosový RAW bar
14 Std. 25 Min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27 min
Orientální bramborový salát
2 Std.
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7h 45min
Lutika
1h 20min
Aïoli
5 Min
Bolognese classico
5h
Hummus
5 Min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 Min