Risoni salát s kadeřávkovým pestem

Risoni salát s kadeřávkovým pestem

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 porcí

Suroviny

Kadeřávkové pesto
  • 50 gramů loupaných vlašských ořechů
  • 80 gramů kadeřávku bez košťálu, nahrubo nasekaného
    80 gramů hlávkového zelí, bez košťálu, nahrubo nasekaného
  • 30 gramů parmazánu na kousky
  • 25 gramů lístků bazalky (1 velká hrst)
  • 70 gramů olivového oleje
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 - 2 stroužky česneku podle chuti
  • 2 polévkové lžíce bílého vinného octa
Risoni salát
  • 1200 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 350 gramů těstovinové rýže risoni
  • 300 gramů cherry rajčat
  • 1 žlutá paprika (cca 200 gramů)
  • 300 gramů malých mozzarellových kuliček
    300 gramů mozzarelly
  • 80 - 100 gramů rukoly
  • 10 gramů loupaných vlašských ořechů na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 18 g
Kalorie 1972 kJ / 471 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...