Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 1500 g de agua (para el vapor)
Salsa de mostaza
- 50 g de mantequilla
- 3 cucharadas de mostaza de Dijon
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Ensalada
- 250 g de repollo en trozos de 5 cm
- 2 manzanas Golden en cuartos y cada cuarto por la mitad
- 4 ramitas de eneldo fresco (las hojas)
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2085 kJ / 498 kcal
- Protein
- 59.4 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 362.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10h
Fondue bourguignon con 4 salsas - Francia
45 Min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24hod.
Ensalada polaca con salsa tártara
45 Min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2hod. 30min
Rollitos de rosbif rellenos de tomate y mozzarella
10hod. 30min
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Rosbif
26h 20min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Fondue de carne (borgoña)
1h
Cebolla caramelizada (100 g) en octavos
20min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30 min.