Vislasagne met asperges en prei

Vislasagne met asperges en prei

4.1 10 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porties

Suroviny

De vulling
  • sjalot
    70 g
  • selderstengel in stukken
    1
  • olijfolie
    20 g
  • water
    300 g
  • witte wijn
    70 g
  • zout volgens smaak
    2 tl
  • gemalen peper volgens smaak
    2 snuifjes
  • asperges vers of diepgevroren
    400 g
  • vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
    800 g
  • verse tijm
    2 takjes
  • preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
    2
De saus
  • boter in stukken, en meer om in te vetten
    60 g
  • bloem
    60 g
  • melk
    600 g
  • tomatenpuree
    50 g
De afwerking
  • gedroogde lasagnevellen voorgekookt
    9 - 12
  • Gruyère kaas geraspt
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 30.3 g
Kalorie 1736 kJ / 413 kcal
Tuk 18.8 g
Sacharidy 29.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...