Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1736 kJ / 413 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Lamscurry
1 Std.
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Alpengratin
50 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min