Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1736 kJ / 413 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprikasoep met basilicumschuim
35 λεπτ.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 λεπτ.
Vislasagne met courgette
1ωρ.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Zalm in korst met citroen risotto
45 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Courgettesoep met munt
35 λεπτ.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 λεπτ.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 λεπτ.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 λεπτ.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 λεπτ.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min