
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper volgens smaak
- 400 g asperges vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 413 kcal / 1736 kJ
- Protein
- 30.3 g
- Tuk
- 18.8 g
- Sacharidy
- 29.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane visschotel
1hod. 30min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Zalmsoufflé
1hod.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip in perziksaus
40min
Viscurry
35min
Forelmousse
5min
Vislasagne met courgette
1hod.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min