Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 70 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de lima
- 20 g de cebolla roja
- 1 - 2 dientes de ajo
- 12 - 16 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
-
1 - 2
pellizcos de chile seco desmenuzado
nebo ½ - 1 cucharadita de tabasco - 3 cubitos de hielo
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
- 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 859 kJ / 205 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 474.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2h
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25min
Ceviche chifa de mero
40min
Ceviche de boquerones
1h
Tiradito de lubina nikkei
15min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1h
Tiradito de lubina
15min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Ceviche de pulpo
10min
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Ceviche de salmón
10min
Tataki de atún
30min