Ceviche de bacalao

Ceviche de bacalao

4.5 48 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
4 raciones

Suroviny

  • de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
    400 g
  • de sal
    4 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de zumo de limón
    70 g
  • de zumo de lima
    80 g
  • de cebolla roja
    20 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de cilantro fresco (solo las hojas)
    12 - 16 ramitas
  • de chile seco desmenuzado
    1 - 2 pellizcos
    ½ - 1 cucharadita de tabasco
  • cubitos de hielo
    3
  • de cebolla roja en cuartos
    100 g
  • de pimiento rojo en trozos
    100 g
  • tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
    1
  • aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 205 kcal / 859 kJ
Protein 20.6 g
Tuk 10.1 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sodík 474.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...