
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 70 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de lima
- 20 g de cebolla roja
- 1 - 2 dientes de ajo
- 12 - 16 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
-
1 - 2
pellizcos de chile seco desmenuzado
nebo ½ - 1 cucharadita de tabasco - 3 cubitos de hielo
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
- 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 205 kcal / 859 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 10.1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 474.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceviche chifa de mero
40min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1hod.
Entraña con setas shiitake y tirabeques al teriyaki
1hod.
Ceviche de corvina
2hod. 40min
Ceviche de pulpo
10min
Blinis con tartar de salmón
1hod. 20min
Tartar thai de salmón
45min
Tiradito de lubina
15min
Ceviche de salmón
10min
Tataki de atún
30min