Ceviche de bacalao

Ceviche de bacalao

4.5 49 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
  • 4 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 70 g zumo de limón
  • 80 g de zumo de lima
  • 20 g de cebolla roja
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 12 - 16 ramitas cilantro fresco (solo las hojas)
  • 1 - 2 pellizcos de chile seco desmenuzado
    ½ - 1 cucharadita de tabasco
  • 3 cubitos de hielo
  • 100 g de cebolla roja en cuartos
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
  • 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 474.7 mg
Protein 20.6 g
Kalorie 859 kJ / 205 kcal
Tuk 10.1 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...