Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

4.6 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 45min.
4 porzioni

Suroviny

Carote arrostite
  • 1000 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
Petto d'anatra
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 rametto di rosmarino fresco
Terminare la preparazione
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 cucchiaini di cumino in polvere (volitelně)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di fagioli cannellini in scatola scolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 468.7 mg
Protein 48.4 g
Kalorie 2805.6 kJ / 670.6 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 22.2 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 85.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...