Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carote arrostite
- 1000 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
Petto d'anatra
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiaini di cumino in polvere (volitelně)
- 20 g olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2805.6 kJ / 670.6 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 85.4 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 22.2 g
- Sodík
- 468.7 mg
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min