Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carote arrostite
- 1000 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
Petto d'anatra
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiaini di cumino in polvere (volitelně)
- 20 g olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2805.6 kJ / 670.6 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 85.4 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 22.2 g
- Sodík
- 468.7 mg
Alternativní recepty
Vitello tonnato sottovuoto
5hod.
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min