Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carote arrostite
- 1000 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
Petto d'anatra
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiaini di cumino in polvere (volitelně)
- 20 g olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2805.6 kJ / 670.6 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 85.4 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 22.2 g
- Sodík
- 468.7 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h