Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

4.6 7 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 3hod. 45min
4 porzioni

Suroviny

Carote arrostite
  • di carote pelate, a pezzi (2 cm)
    1000 g
Petto d'anatra
  • petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
    1
  • di acqua
    1600 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di rosmarino fresco
    1 rametto
Terminare la preparazione
  • spicchio di aglio
    1
  • di cumino in polvere (volitelně)
    2 cucchiaini
  • olio extravergine di oliva
    20 g
  • di fagioli cannellini in scatola scolati
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 670.6 kcal / 2805.6 kJ
Protein 48.4 g
Tuk 16.3 g
Sacharidy 85.4 g
Vláknina 22.2 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sodík 468.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...