Kompatibilní verze
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 621.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10 min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min
Gazpacho de aguacate
10 min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Sopa fría cocktail
2h 5min
Gazpacho de hummus
2h 5min
Salmorejo de remolacha
30min
Ajoblanco
5min