Kompatibilní verze
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 621.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apio nabo con remoulade
10min
Flan de guisantes con crema de yogur y menta
1 Std. 40 Min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Sopa de tomate
30 min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15min
Crema de camembert y arándanos rojos
20min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min
Sopa de tomate
1h
Brandada de judías blancas
10min