Kompatibilní verze
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 621.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de hummus
2u. 5min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 min
Gazpacho de mango
15 min
Crema de hummus con mejillones
30 min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Setas a la crema
20min
Ajoblanco de cerezas
10min
Gazpacho
10min
Gazpacho de melón
15 min
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min