Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas

Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas

5.0 4 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 25min.
6 raciones

Suroviny

  • 1000 g de tomate amarillo en mitades
  • 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
  • 150 g de aceite de oliva virgen extra y un poco más para regar
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de maíz dulce en conserva escurrido
  • 1 diente de ajo
  • 8 hebras de azafrán
  • 6 cucharaditas de caviar de arenque
  • 20 - 30 g de palomitas de maíz

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 621.4 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 1460 kJ / 349 kcal
Tuk 26.6 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...