
Kompatibilní verze
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 621.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho de frambuesas
10min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1hod. 15min
Gazpacho de albaricoques
1hod. 15min
Ajoblanco
5min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6hod. 45min
Ajoblanco de melón
8hod. 45min
Gazpacho de melón
15min
Sopa griega de tomate y yogur
10min
Zumo de tomate preparado
10min
Gazpacho de hummus
2hod. 5min