
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de calabacín con piel
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de ras el hanout
- 100 g de nata
- pétalos de sal negros
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 52 kcal / 219 kJ
- Protein
- 2.9 g
- Tuk
- 4.1 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 10.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30min
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2hod. 10min
Estofado de pescado y marisco con leche de coco y arroz
30min
Curry de langostinos con arroz basmati
30min
Tayín de pescado al estilo marroquí y cuscús con dátiles
1hod. 10min
Crema de gambas, batata y coco
40min
Crema de coliflor, jengibre y cúrcuma
45min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1hod.
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1hod. 35min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1hod. 40min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1hod.