Tayín de salmón con salsa ras el hanout

Tayín de salmón con salsa ras el hanout

4.7 14 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
24 unidades

Suroviny

  • de calabacín con piel
    400 - 500 g
  • de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
    300 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de vino blanco
    50 g
  • pastilla de caldo de pescado
    ½
  • de ras el hanout
    ½ cucharadita
  • de nata
    100 g
  • pétalos de sal negros

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 52 kcal / 219 kJ
Protein 2.9 g
Tuk 4.1 g
Sacharidy 0.7 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sodík 10.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...