Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de calabacín con piel
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de ras el hanout
- 100 g de nata
- pétalos de sal negros
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 219 kJ / 52 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 10.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de langostinos con arroz basmati
30 min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 min
Mero asado con carabineros y ragú de setas
40 Min
Tayín de ternera con arroz especiado y mini pasteles de pistacho
1h 30 min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25 min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 min
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25 min
Huevos turcos (Cilbir) con ensalada verde
30 min
Pesto de cilantro y pipas de calabaza
5 Min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40 min