Tayín de salmón con salsa ras el hanout

Tayín de salmón con salsa ras el hanout

4.7 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
24 unidades

Suroviny

  • 400 - 500 g de calabacín con piel
  • 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • ½ cucharadita de ras el hanout
  • 100 g de nata
  • pétalos de sal negros

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 10.8 mg
Protein 2.9 g
Kalorie 219 kJ / 52 kcal
Tuk 4.1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 0.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...