Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de calabacín con piel
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de ras el hanout
- 100 g de nata
- pétalos de sal negros
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 219 kJ / 52 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 10.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 Min
Salmón glaseado con cítricos y ensalada de coliflor asada
1h
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 Min
Salmón al sésamo y crema de guisantes
1h
Huevos en cocotte con guisantes y jamón
30min
Ajoblanco de cerezas
10min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50 Min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h