Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pernil de porco s/ osso, cortado em pedaços (5 cm)
- 40 g azeite, mais 2 c. de sopa p/ selar
- 6 dentes de alho
- 600 g cebola cortada em quartos
- 1 pitada de pimenta preta
- 2 folhas de louro
- 200 g vinho do Porto
- 100 g brandy
- 200 g caldo de carne
- 30 g vinagre
- 1 c. sopa de paprika fumada
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 6 - 8 grãos de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1773 kJ / 424 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 600.8 mg
Alternativní recepty
Rojões com migas de espargos
2u. 40min
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1h 15 min
Piza Big Mac
1h 30min
Bolo de morango em camadas -TM6
2h
Arroz de cenoura
30min
Guisado de porco com puré de batata
9 Std.
Doce de amêndoa de Leiria
35 Min
Salada de frango com queijo de cabra
1h 15 min
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM6
Brak ocen
Tarte de sardinha em conserva
45min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45min
Bolo de chocolate com raspa de laranja
1h