
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pernil de porco s/ osso cortado em pedaços (5 cm)
- 40 g azeite mais 2 c. de sopa p/ selar
- 6 dentes de alho
- 600 g cebola cortada em quartos
- 1 pitada de pimenta preta
- 2 folhas de louro
- 200 g vinho do Porto
- 100 g brandy
- 200 g caldo de carne
- 30 g vinagre
- 1 c. sopa de paprika fumada
- 1 c. chá de sal mais q.b. p/ temperar
- 6 - 8 grãos de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 424 kcal / 1773 kJ
- Protein
- 36.1 g
- Tuk
- 15.6 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 600.8 mg
Alternativní recepty
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1hod.
Bacalhau com samfaina
1hod.
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1hod.
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12hod.
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35min
Miniaturas de laranja e suspiro
1hod. 30min
Vazia no forno com molho picante
4hod. 20min
Rolo de carne com maçã e molho de pimenta
1hod.
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30min
Carne de vaca picante com pera
50min
Frango com arroz à Bracarense
1hod.
Carne em massa folhada
40min