Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pernil de porco s/ osso, cortado em pedaços (5 cm)
- 40 g azeite, mais 2 c. de sopa p/ selar
- 6 dentes de alho
- 600 g cebola cortada em quartos
- 1 pitada de pimenta preta
- 2 folhas de louro
- 200 g vinho do Porto
- 100 g brandy
- 200 g caldo de carne
- 30 g vinagre
- 1 c. sopa de paprika fumada
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 6 - 8 grãos de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1773 kJ / 424 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 600.8 mg
Alternativní recepty
Almôndegas com lentilhas
4 Std.
Rolinhos de couve-lombarda com carne picada
1 Std. 15 Min
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Rolos de crepes gratinados
45min
Magia em sua casa - Rolo de carne
1 Std. 50 Min
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1h 30min
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
Žádné hodnocení
Empadão enrolado
1h 30min
Frango marroquino
30min
One pot de massa com salsicha
30min
Coroa de Verão
2h 15min
Rolo de carne com maçã e molho de pimenta
1h