Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek - 70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry
- 250 g mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 685.7 kJ / 163.9 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 62.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 Min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35min
Rumienienie papryki
20min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie bakłażana
30 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Rumienienie pieczarek
25 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Rumienienie cukinii
20min