Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de noix de pécan
- 40 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en cubes
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 6 feuilles de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 175 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de sel
- 100 g de crème liquide entière
- 120 g de gorgonzola, coupé en petits dés
- du poivre moulu
- 1 poire doyenné du comice bio
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2454 kJ / 588 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 min
Gnocchis poêlés aux herbes
1h 20min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 Min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1h
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3h 10min
Falafels à la menthe, sauce tahini
35min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 Std. 45 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Gnocchis de patate douce
40min