Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 150 g de lardons
- 50 g de vin blanc
- 450 g de petits encornets entiers, lavés et leur tête
- 400 g de petits artichauts frais et entiers, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 Std. 5 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Merlu à la galicienne
45 Min
Bourride
1 Std.
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min