Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 150 g de lardons
- 50 g de vin blanc
- 450 g de petits encornets entiers, lavés et leur tête
- 400 g de petits artichauts frais et entiers, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Fèves fraîches à la catalane
3h
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
La daube niçoise
13sa 20 dk
Risotto au calamar
1h 30 phút
Calamar à la piperade
35min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min