Kompatibilní verze
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le coulis de poivron
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
La pannacotta
- 8 belles tomates cocktail, évidées
- 25 g de lait
- ½ c. à café d'agar-agar (1/4 de sachet)
- 100 g de crème liquide entière
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 881.3 kJ / 211.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 275.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30min
Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes
1h 45min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15min
Mille-feuille de filo aux agrumes
2h
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50min
Avocat farci au crabe
40min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7 Std.