Fond d'artichaut à la framboise

Fond d'artichaut à la framboise

3.8 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 4 artichauts
  • 250 g de sel
  • 30 g de ciboulette fraîche
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 3 pincées de fromage frais, type Madame Loïk
  • 20 g de vinaigre de framboise
    ½ c. à café de vinaigre balsamique
  • ½ c. à café d'huile d'olive
  • 10 brins de framboises fraîches ciselés

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 450.8 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 1049 kJ / 252.3 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 11.8 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...