Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 artichauts
- 250 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 30 g de framboises fraîches
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de vinaigre de framboise
nebo ½ c. à café de vinaigre balsamique - 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1049 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 11.8 g
- Sodík
- 450.8 mg
Alternativní recepty
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 godz. 30 min
Chou-fleur vapeur
20min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 godz.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12hod. 45min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min