![Samosy z farszem ziemniaczanym i kolendrą Samosy z farszem ziemniaczanym i kolendrą](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E648F0C-F817-4BFC-B549-A740E53ACFF8/Derivates/EE8E756C-D1D3-42BD-9D95-0D9C0C85D3F4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g kolendry, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wody
- 300 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 130 g twarogu, półtłustego
- ½ łyżeczki przyprawy Ras el Hanout
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia ciasta
- ¾ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 - 3 szczypty kminu rzymskiego, mielonego
- 1 opakowanie ciasta filo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2202 kJ / 526 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seitan z sosem pomarańczowym
2h
Parathas nadziewane kalafiorem
55 min
Curry z tofu i aromatycznym ryżem
1 Std. 30 Min
Hiszpańskie krokieciki ziemniaczane
3hod.
Boliwijski pilaw ryżowy
45 min
Wegetariańskie chili
1 Std. 5 Min
Crumble po indyjsku
1 Std. 20 Min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1h 40 min
Gaskońska zupa garbure z tofu
50 min
Samosy
1h 40 min
Placek z hummusem z cieciorki
20min
Falafele z bobu i cieciorki
50 min