Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g kolendry, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wody
- 300 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 130 g twarogu, półtłustego
- ½ łyżeczki przyprawy Ras el Hanout
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia ciasta
- ¾ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 - 3 szczypty kminu rzymskiego, mielonego
- 1 opakowanie ciasta filo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2202 kJ / 526 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierożki shaomai
2h
Korma z pieczonymi warzywami, ryżem i marynowaną cebulą; Chlebki naan z oliwą czosnkową
2h
Ciasto wonton
50min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1h 40min
Wegetariańskie chop suey
1h 5min
Kotlety sojowe
40min
Seitan z sosem pomarańczowym
2h
Samosy
1h 40min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min
Azjatyckie spring rolls
1 Std. 20 Min
Falafele z bobu i cieciorki
50min
Cepeliny z serem
24h 50min