Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g kolendry, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wody
- 300 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 130 g twarogu, półtłustego
- ½ łyżeczki przyprawy Ras el Hanout
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia ciasta
- ¾ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 - 3 szczypty kminu rzymskiego, mielonego
- 1 opakowanie ciasta filo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2202 kJ / 526 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wegańskie "mięso"
1h 15 min
Empanadas z topinamburem i serem cheddar
1h 30min
Wegetariańskie chop suey
1h 5 min
Terrina z ziołową polentą
1u. 50min
Burgery z soczewicy i purée z bobu
1h 10 min
Boliwijski pilaw ryżowy
45 min
Jajko z warzywami na kruchym spodzie
1 Std. 40 Min
Samosy z farszem z soczewicy i bakłażana
1h 20 min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1 Std. 40 Min
Crumble po indyjsku
1h 20 min
Ragout z marynowanym tofu
1 Std. 40 Min
Samosy
1 Std. 40 Min