Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 3 cm en láminas
- 30 g de vinagre de arroz
- 15 g de zumo de limón
- 60 g de salsa de soja
- 15 g de mirin
- 30 g de aceite de sésamo
- 1200 g de agua
- ½ cucharadita sal
- 200 g de arroz negro (venere)
- 140 g de zanahorias en juliana de 5 mm
- 200 g de queso feta en dados de 1 cm
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 200 g de tomate en dados de 1 cm
- 1 manzana (de cualquier tipo) pelada, en láminas pequeñas
- 40 g de bayas goji
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 567.2 kJ / 135.5 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 497 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
20min
Ensalada de quinoa con tofu
45min
Rollitos veganos
1h
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30min
Ensalada de lentejas al estilo griego
15min
Poke bol de cuscús con salsa tahini
30min
Ensalada de quinoa con verduras y hierbas
30min
Ensalada de garbanzos con tofu
25min
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30min
Poke bol de tofu y verduras con salsa agridulce
1h 50min
Ensalada tzatziki con pasta integral
35min
Tabulé de lentejas
10 min