Zařízení & příslušenství
Grießnockerl (laktosefrei)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
14 Stück
Suroviny
-
Eier (Größe M)2
-
Weichweizengrieß Type 480130 g
-
Salz½ TL
-
Muskatnuss, frisch gerieben2 - 3 Prisen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Sodík
95 mg
Protein
2 g
Kalorie
179 kJ /
43 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Suppen Einlagen
10 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Marillenkuchen
1hod. 30min.
Grießnockerl
30min.
Topfenknödel mit Marillenröster
1hod. 20min.
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min.
Semmelknödel
50min.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4hod. 35min.
Schöberl
20min.
Butternockerl
40min.
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min.
Frittaten
30min.
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1hod. 15min.
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min.