Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de albaricoques frescos maduros, sin hueso
- 500 g de tomate maduro en trozos
- 200 g de cubitos de hielo
- 30 g de vinagre de manzana
- 60 g de cebolla
- 40 g de pimiento rojo
- 60 g de pepino
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de comino molido (volitelně)
- 100 g de aceite de oliva
- 4 - 5 lonchas de jamón serrano
-
80
g de queso de cabra en dados de 1 cm
nebo 80 queso feta desmenuzado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1295 kJ / 310 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 832.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15 min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15 min
Gazpacho de melón
15 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de melón
10min
Crema fría de manzana al curry
5h 40min
Crema de pepino y aguacate
5 min
Gazpacho de remolacha
10min
Gazpacho de zanahorias
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Vichyssoise de apio
40 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40 min