Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de albaricoques frescos maduros, sin hueso
- 500 g de tomate maduro en trozos
- 200 g de cubitos de hielo
- 30 g de vinagre de manzana
- 60 g de cebolla
- 40 g de pimiento rojo
- 60 g de pepino
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de comino molido (volitelně)
- 100 g de aceite de oliva
- 4 - 5 lonchas de jamón serrano
-
80
g de queso de cabra en dados de 1 cm
nebo 80 queso feta desmenuzado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1295 kJ / 310 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 832.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de remolacha
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Salmorejo de fresas
30 min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Gazpacho de mango
15min
Crema de pepino y aguacate
5min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min