Sous-vide médaillons de veau

Sous-vide médaillons de veau

3.3 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 55min.
4 portions

Suroviny

  • 8 médaillons de veau (80-100 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
  • 1500 - 1600 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 135 mg
Protein 34 g
Kalorie 1204 kJ / 287 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...