
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 médaillons de veau (80-100 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 287 kcal / 1204 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 135 mg
Alternativní recepty
Magret de canard et sabayon à l'orange
2hod. 20min
Viande de bison hachée
35min
Antonio Bachour: Gâteau aux amandes, framboises et chocolat blanc (métrique)
14hod. 30min
Cuisses de poulet sous-vide
1hod. 30min
Sous-vide filets de poulet
1hod. 55min
Sous-vide magrets de canard
2hod.
Sous-vide côtes de porc
2hod. 50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1hod. 20min
Beurres composés
10min
Dorer 350 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2hod. 10min