Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g de betteraves cuites, émincées en fines lamelles (2 mm)
- 40 g de jus d'orange
- 10 g de vinaigre de cidre
- 30 g d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
-
4
médaillons de colin, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) (voir "Conseil(s)")
nebo 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) - ¼ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 100 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillote de dorade
30 Min
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Blaff de légumes
35 Min
Brochettes merguez-abricot
50 min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 min
Gambas au romarin
40 Min
Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé
40 Min
Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé
45 Min
Chou vapeur (300 g)
15min