Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre
- 2 filets de thon frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 70 g de jus de citron
- 1 brin de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1377.5 kJ / 329.5 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 683.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1h 20 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Mélange pour marinade de viande
5 Min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Mayonnaise
5 Min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 godz. 40 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10 min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50 min