Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de almendras
- 300 g de coliflor cortada en trozos de 3 cm, sin tallo
- 15 g de aceite de oliva y un poco más para aliñar
- 100 g de cebolla morada
- 1000 g de agua fría
- 5 g de cilantro fresco
- 150 g de tomate sin semillas
- 50 g de aceitunas verdes o negras sin carozo
- 15 g de jugo de limón
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 548.9 kJ / 131.2 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 418.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Cocción de garbanzos
12h 55min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 Std. 20 Min
Omelette en un bollo
40min
Crepas rosas con humus de garbanzo y almendras.
35min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1 Std. 15 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min