Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Suppengemüse, in Stücken
- 100 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 700 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Rollgerste
- 200 g Weißwein
- 2000 g Wasser
-
4
Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
nebo 4 - 8 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Liebstöckel, getrocknet
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- 8 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtopfgewicht 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1466 kJ / 349 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 2039 mg
Alternativní recepty
Ritschert
1 Std.
Tomatencremesuppe (XXL)
40 Min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30 min
Winterliche Gemüsesuppe mit Maroni und Debreziner (XXL)
1h 20 min
Menü: Lamm mit Rosmarinsauce, Gemüse der Saison, Cookie-Beeren-Trifle
1 godz. 25 min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 godz. 10 min
Germknödel mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Gefüllter Putenbraten
1 godz. 50 min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8 godz.
Rehragout mit Serviettenknödel
1 godz. 25 min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14 godz. 30 min