Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ - ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
nebo 125 g Milch - 2 Eidotter
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 - 80 g Knoblauchzehen, halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Speckwürfel
- 2 Semmeln, altbacken, vom Vortag
- 100 g Weißwein
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 1000 g Rindsuppe
- 1 - 2 EL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min.
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 min
Salzburger Nockerl
30 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Leichte Käsesuppe
25 min
Almkäsesuppe
25 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h