
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ - ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
nebo 125 g Milch - 2 Eidotter
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 50 - 80 g Knoblauchzehen halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Speckwürfel
- 2 Semmeln, altbacken vom Vortag
- 100 g Weißwein
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 1000 g Rindsuppe
- 1 - 2 EL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 348 kcal / 1455 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40min
Zwiebelsuppe
50min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Knoblauchsuppe
30min
Almkäsesuppe
25min
Knoblauch-Cremesuppe
20min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Leichte Käsesuppe
25min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Frittaten
30min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.