Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sobras de pão
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 430 g água
- 300 g couve cortada em tiras
- 500 g bacalhau demolhado
- 30 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2064.8 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 58.4 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 6318.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Migas de couve e feijão frade
30 Min
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30 Min
Feijoada à marinheiro
1 Std.
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 Min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 Min
Caldeirada de polvo
1 Std.
Coroa do advento
1 Std. 30 Min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min
Douradinhos Bimby®
1 Std.
Sopa de feijão e espinafres
30 Min
Panquecas de chocolate
1 Std.