
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g posta de bacalhau demolhado
- 250 g grelos descongelados bem espremidos
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 200 g bolbo de aipo cortado em cubos pequenos
- 60 g azeite mais q.b. p/ untar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 493.9 kcal / 2066.3 kJ
- Protein
- 67.4 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 7485 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Creme de ervilhas e gengibre, salmão com limão e brócolos
50 Min
Tiras de peru com trigo e molho de laranja cremoso
Keine Bewertungen
Salada de beterraba e maçã espiralizadas com feta e nozes - TM5
Keine Bewertungen
Salmão com molho árabe
1 Std. 40 Min
Tortilha de batata a vapor - TM5
45 Min
Salmonetes com tomate-cereja e tomilho
Keine Bewertungen
Risoto de sardinha em lata e azeitonas
35 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 Min
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35 Min
Lulas com laranja
55 Min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 Min
Frango com caril
30 Min