Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Korejská barbecue omáčka a vepřová panenka
-
350 - 400 gramů vepřové panenky vcelku
-
80 gramů vody
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu1 čajová lžička bramborového škrobu
-
50 gramů rýžového octa
-
50 gramů sójové omáčky
-
50 gramů třtinového cukru
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čerstvou chilli papričku bez semínek, na kousky
-
10 gramů čerstvého zázvoru na 2mm plátky
Rýžový salát
-
100 gramů bílého zelí bez košťálu, na 4cm kousky
-
1 - 2 kusy pak choi (cca 200 g), na 4cm kousky
-
1200 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus navíc na posypání
-
250 gramů jasmínové rýže
-
2 vejce rozšlehaná
-
mletý černý pepř na posypání
-
½ konzervy mungo klíčků scezených (cca 100 g)
-
1 červená paprika bez semínek, na 1cm proužky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1464.7 mg
Protein
35.8 g
Kalorie
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
66.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Sensor II. maso a ryby
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1hod. 10min.
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1hod. 10min.
Piknikový plněný chléb
4hod. 50min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Sójové mléko a čínské bulky v páře
1hod. 30min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1hod.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.