Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem

Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem

4.7 10 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce

Suroviny

Korejská barbecue omáčka a vepřová panenka
  • vepřové panenky vcelku
    350 - 400 gramů
  • vody
    80 gramů
  • bramborového škrobu
    1 čajová lžička
    1 čajová lžička kukuřičného škrobu
  • rýžového octa
    50 gramů
  • sójové omáčky
    50 gramů
  • třtinového cukru
    50 gramů
  • stroužky česneku
    2
  • čerstvou chilli papričku bez semínek, na kousky
    ½ - 1
  • čerstvého zázvoru na 2mm plátky
    10 gramů
Rýžový salát
  • bílého zelí bez košťálu, na 4cm kousky
    100 gramů
  • pak choi (cca 200 g), na 4cm kousky
    1 - 2 kusy
  • vody
    1200 gramů
  • soli plus navíc na posypání
    1 čajová lžička
  • jasmínové rýže
    250 gramů
  • vejce rozšlehaná
    2
  • mletý černý pepř na posypání
  • mungo klíčků scezených (cca 100 g)
    ½ konzervy
  • červenou papriku bez semínek, na 1cm proužky
    1

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 468.3 kcal / 1966.8 kJ
Protein 35.8 g
Tuk 5.3 g
Sacharidy 66.3 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sodík 1464.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...