Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Korejská barbecue omáčka a vepřová panenka
-
350 - 400 gramů vepřové panenky vcelku
-
80 gramů vody
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu1 čajová lžička bramborového škrobu
-
50 gramů rýžového octa
-
50 gramů sójové omáčky
-
50 gramů třtinového cukru
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čerstvou chilli papričku bez semínek, na kousky
-
10 gramů čerstvého zázvoru na 2mm plátky
Rýžový salát
-
100 gramů bílého zelí bez košťálu, na 4cm kousky
-
1 - 2 kusy pak choi (cca 200 g), na 4cm kousky
-
1200 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus navíc na posypání
-
250 gramů jasmínové rýže
-
2 vejce rozšlehaná
-
mletý černý pepř na posypání
-
½ konzervy mungo klíčků scezených (cca 100 g)
-
1 červená paprika bez semínek, na 1cm proužky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1464.7 mg
Protein
35.8 g
Kalorie
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
66.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Sensor II. maso a ryby
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13 godz. 20 min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1 godz.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 godz.
Lososová polévka s koprem
35 min
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30 min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1 godz. 5 min
Mexický quinoa salát
30 min
Sladko kyselá vepřová žebírka
40 min
Pomalu vařené chilli con carne
5 godz. 5 min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 godz.
Kuřecí kousky v lepkavé sezamové omáčce s rýží
40 min