
Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
Korejská barbecue omáčka a vepřová panenka
-
vepřové panenky vcelku350 - 400 gramů
-
vody80 gramů
-
bramborového škrobu1 čajová lžička
-
rýžového octa50 gramů
-
sójové omáčky50 gramů
-
třtinového cukru50 gramů
-
stroužky česneku2
-
čerstvou chilli papričku bez semínek, na kousky½ - 1
-
čerstvého zázvoru na 2mm plátky10 gramů
Rýžový salát
-
bílého zelí bez košťálu, na 4cm kousky100 gramů
-
pak choi (cca 200 g), na 4cm kousky1 - 2 kusy
-
vody1200 gramů
-
soli plus navíc na posypání1 čajová lžička
-
jasmínové rýže250 gramů
-
vejce rozšlehaná2
-
mletý černý pepř na posypání
-
mungo klíčků scezených (cca 100 g)½ konzervy
-
červenou papriku bez semínek, na 1cm proužky1
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
468.3 kcal /
1966.8 kJ
Protein
35.8 g
Tuk
5.3 g
Sacharidy
66.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sodík
1464.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thermomix® Sensor II. maso a ryby
10 recept
Česká republika
Česká republika