Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem

Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem

4.7 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

Korejská barbecue omáčka a vepřová panenka
  • 350 - 400 gramů vepřové panenky vcelku
  • 80 gramů vody
  • 1 čajová lžička bramborového škrobu
    1 čajová lžička kukuřičného škrobu
  • 50 gramů rýžového octa
  • 50 gramů sójové omáčky
  • 50 gramů třtinového cukru
  • 2 stroužky česneku
  • ½ - 1 čerstvou chilli papričku bez semínek, na kousky
  • 10 gramů čerstvého zázvoru na 2mm plátky
Rýžový salát
  • 100 gramů bílého zelí bez košťálu, na 4cm kousky
  • 1 - 2 kusy pak choi (cca 200 g), na 4cm kousky
  • 1200 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli plus navíc na posypání
  • 250 gramů jasmínové rýže
  • 2 vejce rozšlehaná
  • mletý černý pepř na posypání
  • ½ konzervy mungo klíčků scezených (cca 100 g)
  • 1 červená paprika bez semínek, na 1cm proužky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1464.7 mg
Protein 35.8 g
Kalorie 1966.8 kJ / 468.3 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 66.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...